De Eemlandhoeve

Als je op een doordeweekse dag rond een uur of 11 het erf van de Eemlandhoeve oploopt, is de kans groot dat je een kring mensen ziet zitten die aan het koffiedrinken is. Als je dan aanschuift – veel keus heb je niet – ontdek je al snel in welk bont gezelschap je bent beland: boeren, burgers en buitenlui. Van kinderen tot bejaarden. Van theorie- tot praktijkgeschoold. En al die mensen hebben iets met elkaar en hebben daar ‘iets te zoeken’. En jij dus nu ook…Wees welkom!

Loop na de koffie nog even rond op deze multifunctionle boerderijĀ  en verwonder je over alle activiteiten en de rijke flora en fauna. Neem als je weggaat wat vers geplukte groente mee, of een mals stuk vlees van de grazers van eigen land. En vergeet je natuurlijk niet in te schrijven voor de eerst volgende activiteit van School-G.

 • De Eemlandhoeve

  De Eemlandhoeve in Bunschoten-Spakenburg is de multifunctionele boerderij van boer-filosoof Jan en zijn vrouw Maaike Huygen. Een oase van rust, waar al 25 jaar wordt geƫxperimenteerd met nieuwe vormen van landbouw en boer-burger relaties.

 • Een plattegrond van de Eemlandhoeve

 • Het NatuurObservatorium

  School G maakt gebruik van de vele vergaderzalen op de boerderij, en uiteraard van het erf.

  In de nabije toekomst wordt op het Stilte-eiland het NatuurObservatorium gebouwd, een stilte- en inspiratieruimte voor naar rust zoekende tijdgenoten.

  Op www.natuurobservatorium.nl is hierover meer informatie te vinden.